sobota 1. septembra 2012

Látková výmena


Zazvor a latkova vymena: Uvidite, ze neolutujete, ak zazvor vsuniete medzi kazdodenne potraviny. Obsahuje latky, ktore vyburcuju latkovu vymenu do skvelych vykonov.
Priprava: 1 PL nasekaneho zazvoru zalejeme 1 l vriacej vody. Nalejeme do termosky a pijeme pocas celeho dna.
Stihla s vitaminom C: Vyuzite silu vitaminu C! Stiepi tuky a podporuje priebeh chudnutia. Naze telo moze ukladat len malo vitaminu C s vysokou davkou nedosiahnete ho jest pravidelne.
Vzdy ranakujte!: Nezabudajte kazdy den pravidelne ranajkovat. Inak vase telo prepne na usporny rezim a zjete este viac ako inokedy.
Striedava sprcha: Na konci kazdeho ranneho sprchovania si pustite striedavo horucu a studenu sprchu. Tento proces podporuje spalovanie tukov, pretoze telo premeni viac tuku na energiu, aby ste sa zahriali.
Vela pite: Denne vypite najmenej 2 l vody alebo ovocnych cajov. Ak telu chybaju tekutiny, spali ovela menej cukrov a tuku.
Pravidelne sportujte: Svalova hmota si priam vyzaduje vela energie. Je jedno, ci pojdete na prechadzku, ale si radsej zaplavate. V kazdom pripade by ste mali 3-krat do tyzdna 30-45 minut venovat treningu.
Novy zivotny styl: Nielen v case chudnutia: Kto si castejsie trufne presedlat zo starych navykov na nove zivotne kredo spojene aj s novym zivotnym stylom, lahsie schudne aj lahsie si udrzi vahu.
Najdolezitejsie je pritom:
Naucte sa narabat so stresom.
2-3 krat do tyzdna si chodte poriadne zacvicit.
Jedzte zdrave a lahke jedla.
Stavujte sa 5-krat za den.
Prilezitostne prehresky su v poriadku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára