piatok 1. februára 2013

Nedbalá elegance

Dlouhá šikmá ofina a roztřepené prameny vlasů kolem obličeje - to se hodí ke všem delším vlasům. Konečky dosucha vyfénovaných vlasů zaočte širokou kulmou nahoru. Pak už jen pročešte.
Delší vlasy na temeni a zátylku, kratší na skránich - už to stačí, aby účes měl švih. Do vlasů naneseme pěnové tužidlo a po částech je přes půlkulatý kartáč vyfénujeme nahoru. Vlasy po stranách začešeme za uši - a je tu mladý, ležérní vzhled. 
Teď se zvláště oceňuje zdraví a lesk - a dlouhé tmavě kaštanové vlasy vypadají s leskem skutečně nádherně. Po umytí  je nefénujte, jen je jednoduše nechte uschnout. Do hladce učesaných vlasů pak můžeme vetřít gel nebo vosk. 
Důležité: konečky vlasů si u kadeřníka nechte tupě zastřihnout!
"Modernizace" klasického účesu: natupírované konce, dlouhá volná ofina a krátká nepravidelná pěšinka. Odshora vyfénujte a spodní část vlasů vytočte vzhůru půlkulatým kartáčem. Nakonec nastříkejte na na hřeben s širokými zuby pěnové tužidlo, včešte a prsty načechrejte. Účes musí vypadat ležérně! 
Fazona, v níž vypadají perfektně i jemné vlasy: všechny jsou odshora z jednoho centra nepravidelně sestříhány. Fénem nejdřív vlasy jednoduše odfoukáte. Pak jen zatřepete hlavou a vlasy sčešete do obličeje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára