piatok 21. septembra 2012

Krémy na ruky

Panthenl Forte

Je určený na starostlivosť a regeneráciu. Jeho zloženie z pantenolu, vitamínu E, alantoínu a avokádového oleja dodá rukám žiadanú hebkosť a jemnosť na dotyk.

Vichy lipidiose mains

Využíva exkluzívne zložky pro-fibrylu, ktorý zrýchľuje obnovu kože a cielene pôsobí proti suchej pokožke rúk. Pokožka ostane vyživená, popráskanie napätie a červené škvrny postupne zmiznú.

AB glycorée

Krém na ruky s obsahom vitamínu E, lanolínom a glycerínom - látkami ktoré regenerujú, zvláčňujú a zmäkčujú pokožku rúk. Chráni pred vysúšaním, udržuje optimálnu vlhkosť v pokožke a chráni pred starnutím pokožky. 

Garnier (ružový alebo červený)

Určený na každodenné používanie. Dodá pokožke jej chýbajúci tuk, robí ju jemnou a vláčnou, veľkou výhodou je, že nezanecháva mastné ruky. Včelí vosk na pokožke vytvorí jemný ochranný film a zanechá na rukách príjemnú vôňu.

Avon krém na ruky SSS

Výťažky z kvetov síce zabezpečia pokožke krásnu vôňu, ruky síce nebudú popraskané, zato je veľmi rozpustný a zanecháva ich mastné.

Balea vazelína

(Viacero druhov). V prípade, že máte s mastením alebo postením rúk permanentný problém a napriek tomu v zime ostávajú popraskané, skúste si kúpiť obyčajnú vazelínu. Naneste si ju na ruky prd spaním, a cez deň nebudete mať problém.
   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára