utorok 14. augusta 2012

Chudnite podľa znamenia


Baran
Má veľmi zlé zdravotné návyky. Barani väčšinou trpia bolesťami hlavy. Na druhú stranu zase majú mimoriadne ohybné telo a dobre postavené svalstvo. Je to aktívne znamenie, ktoré nepotrebuje vydávať veľa energie, aby sa zbavilo tuku. Stačí mierne vyvážená strava. Nemali by veľa soliť, čo by vplývalo na kosti a pečienku.
Býk
Teší sa dobrému zdravie do vysokého veku. Ľudia v znamení Býka majú tendenciu naberať na váhe stúpajúcim vekom. Sú alergickí na chlad, majú problémy s hrdlom a zraneniami okolo krčnej chrbtice. Každý pohyb musí byť presne smerovaný, aby sa vyhli nehodám. Býci potrebujú k životu veľa minerálov, obmedzovať tuky a mať vyrovnaný stav hormónov.
Blíženci
K ich neduhom patria respiračné problémy, bronchitída, astma. Blíženci patria k znameniu s vysokou nervovou aktivitou, aj preto sa u nich vyskytuje oveľa viac depresii a psychiatrických porúch. Ťažkosti sa vyskytujú aj s krvným obehom. Toto znamenie potrebuje k dobrej kondícii veľa mliečnych výrobkov, masla, syrov.
Rak
Raci si nevedia zbaviť ťažkostí v hrudnom koši, príliš sa stresujú a bývajú vyčerpaní. Sú častými pacientmi na gastroenterológii. Zle tolerujú alkohol. Každý vnútorný problém sa im ukáže na pleti. K lepšej životospráve im pomôže konzumácia paradajok, vajec a rýb. Nezaškodila by z času na čas ani vegetariánska strava.
Lev
Chrbtica a srdce postupne likvidujú toto znamenie. Levy mávajú mohutnú konštrukciu. Sú výborní tanečníci, atléti. Ich telo však nie je guma, ktorá sa môže naťahovať donekonečna. Sú však vitálnejší ako iné znamenia. Do tela musia dávať veľa magnézia kvôli krvi. Jedlo musí pozostávať s obilnín, šalátov, ryže a zelenej zeleniny.
Panna
Má tendenciu vyrábať si zbytočne problémy, kde nie sú žiadne náznaky. Panny mávajú ťažkosti s peristaltikou čriev a zdravým vyprázdňovaním. Majú citlivé telo. Ich krv potrebuje viac kyslíka. Každou zlou diétou si spôsobia kožné problémy či vypadávanie vlasov. Čo by mali jesť, aby ich telo bolo vitálne? Najmä ovocie ako banány, citrusové plody, melón a syry.
Váhy
Nemajú v poriadku chrbát a zadok. Konštrukcia kostí je mäkká, ľahko sa lámu. Váhy musia do seba dostávať veľa vápnika. Neustále špekulácie s diétami ich frustrujú, pretože ani jedna nefunguje. Navyše, veľa Váh s dobrou kondíciou má myľnú predstavu, že má nadváhu. Do tela potrebujú dostať hlavne špenát, jogurty a veľa tmavej ryže.
Škorpión
Vládne sexom. Má nevyčerpateľnú energiu, aj preto trpí na pohlavné choroby. Škorpióny sú emocionálne labilní ľudia. Regenerujú sa milovaním. Potrebujú sex ako vodu. Majú neustále mladícky výzor. Chýba im kalcium a proteíny. Mali by sa zamerať na kokos, mlieko, orechy.
Strelec
Bolia ho kríže a žalúdok. Potrebuje veľa fyzickej aktivity. V starobe sa nezaobíde bez injekcii, aby mohol vôbec chodiť. Majú ťažké chronické bolesti chrbta. Ženy priberajú rokmi na váhe najmä v bokoch. K zdravšiemu životnému štýlu by pomohli prechádzky, pravidelný šport a tekutá strava. Strelci majú problematický pitný režim.
Kozorožec
Kosti, nohy a zuby. Toto je trápenie Kozorožca. V staršom veku je najčastejším pacientom na ortopédii. Bývajú tuhí alkoholici, s tendenciou gamblerstva. Keď chcú, vedia sa pre vec zapáliť a pracovať 24 hodín v jednom kuse. Špekulujú s diétami a rozhadzujú si tak metabolizmus. Pritom úplne stačí vyhýbať sa červenému mäsu a rafinovanému cukru.
Vodnár
Členky a krvný obeh je slabá stránka Vodnárov. Inak sú v dobrej kondícii. Sú mentálne aktívni, veľkí filozofi. Nevedia však správne jesť. Väčšinou sa stravujú za pochodu, čo vedie k žalúdočným problémom. Chýbajú im morské ryby, brokolica, figy. Mali by viac oddychovať a upokojovať ulietané telo.
Ryby
Trápia ich nohy. Hoci bývajú dobrí tanečníci, na staré kolená im kriví tvár bolesť nôh. Neprekrvujú sa im dobre končatiny, je im neustále zima. Bývajú náladoví, strácajú chuť žiť, sú emočne na hrane. Potrebujú v živote veľa vzrušenia, aktivít. Ich stravovanie je biedne a väčšinou v neskorších hodinách. Ako Ryby schudnú? Ak vynechajú z jedálníčka divinu a omáčky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára