nedeľa 21. októbra 2012

Půvab se nosí drze

Dlouhé po ramena, nesestřihané a ležérní - to se v létě bude hodně nosit! Vlas fénujeme zvednuté nad hlavou. Pak rozdělíme jednotlivé lehce zatočené prameny pěšinkou a ozdobíme sponkami. Prameny ofiny vytáhneme dopředu.
"Hříbeček" se zaokrouhlenými konturami je zase velmi žádaný. Téměř suché vlasy na temeni natočte na velké natáčky a postranní prameny vyfénujte dopředu s pomocí kartáče. Na závěr zpevněte lakem.
Módní "chlapecký" střih: vlasy na ježka a ofina drze vytočená vzhůru. S pomocí úzkého kulatého kartáče vyfénujete vlasy vzhůru. Ofinu otočte nahoru a tekutým gelem postříkáte od kořínků. Nakonec už jen prohrábnete prsty.
"Jakoby neučesané" vlasy po ramena s prameny kolem obličeje. Pramen po prameni vyfénujte přes silný kulatý kartáč dopředu. Do špiček vemněte tvarovací gel a nechte uschnout, vlasy už nepročesávejte.
Romantici si předsevzali prožít rok hravě - a tomu odpovídá i koketní a velmi ženský styl: vlasy po stranách rozčešte "po selsku" a jednotlivé prameny spleťte do cůpků. Ty pak ozdobte květinovými sponkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára