nedeľa 18. novembra 2012

Udělej si pohodičku!

Poslech - počteníčko - pokoukáníčko:
Nechte se vtáhnout do romantického nebo napínavého příběhu a odstřihněte se tak dokonale od reality! Jestli vás čtení nebere, nechte za knihu suplovat DVD. Chcete si naopak něco promyslet a najít řešení? Pak si prostě pustě hudbu na odreagování a naložte si podle nálady!
Hmmm, dobrůtka:
Čokoládový recept spolehlivě nadchne všechny mlsné jazýčky:
125 ml mléka., 75 ml smetany., 40 g čokolády., 1/2 vanilkového lusku (nakrájeného) a 1 čajovou lžičku cukru smíchejte a ohřejte v menším hrnci. Nesmí se vařit! Nakonec ozdobte šlehačkou a posypte skořicovým cukrem!
Z Angelinina receptáře:
Angelina Jolie miluje zázvorový odvar! Proč?  Protože zahřívá zevnitř, posiluje imunitní systém a navíc zrychluje metabolizmus a spaluje kalorie jako o život! Jak na to:
Čerstvý zázvor nakrájejte na kostičky, nasypte jej do 1 l vařící vody a nechte 5 minut louhovat. Pak sceďte do hrnečku, oslaďte medem a užívejte si!
Láhev tě zahřeje:
Pořád máte studený nos a nohy a ne a ne se zahrát? Tak to by se mohla hodit ohřívací láhev! Náplň je horkou vodou a skočte s ní pod deku. V obchodech ji seženete v různě vtipných "oblečcích", s kožíškem, v kožíškem, v pleteném svetru i s vtipnými komiksovými motivy. 
Zabal se až k patám:
Studené nohy rychle zahřejete flaušovými, vlněnými nebo froté ponožkami. Jsou super i do postele a nejlepší bude, když je zkombinujete s ošetřujícím krémem na nohy, který si ví se studenýma nohama rady!
Hurá do vany:
Koupel ze soli a pomerančů ja tajný recept, díky kterému se vám podaří nejen totálně "vypnout", ale také zrelaxovat a dokonale se naladit! Takhle na to: pmernč nakrájejte na plátky a vhoďte do koupele spolu s hrstí hrubé soli. Ponořte se do vody na 15 až 20 minut a jen vnímejte, jak je vám najednou parádně! Anebo zkuste sladkou pěnu!
Provoň si pokoj:
Nic není krásnějšího než si zapálit voňavou svíčku, skočit do župánku, pak pod hřejivou a mazlivou deku a poslouchat burácející vítr nebo déšť. To je ta prvá podzimní pohodička! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára