streda 15. augusta 2012

Šesť krokov k vytúženej váhe


1, Jednoduchý sacharidový trik: Po 17 h. nijaké jednoduché a zložene sacharidy - nielenže znížite prísun kJ, ale získate pocit spokojnosti a vyriešite svoje nafúknuté bruško. Namiesto toho jedzte bielkovinovú stravu.
Tip: Keď si mäso pokvapkáte trochou citrónovej šťavy, vaše telo získa aj vitamín C.
2, Kontrolujte svoje porcie: Jeden z hlavných dôvodov nadváhy je, že jeme viac, ako naše telo dokáže spáliť. Preto je veľmi dôležite pri chudnutí, aby ste si zvykli na malé porcie. Kvôli tomu však netreba ani hladovať, ani jedlo vážiť.
3, Pravidlo 10 000 krokov: Viac pohybu to je dôležite, keď chcete schudnúť bez hladovania. 10 000 krokov za deň by mal byť váš cieľ.
Ako nato: Chodievajte po schodoch, zabudnite na výťah.
Krátke vzdialenosti do 20 minút zvládnete i pešo.
Vystúpte jednu či dve zastávky skôr a poprechádzajte sa.
Prechádzajte sa aj počas obedňajšej prestávky. Či ste ciel splnili, zistíte pomocou hodiniek s krokomerom.
4, Pravidelne jedzte kalcium: Keď ma naše telo dostatok kalcia, lepšie spaľuje tuky. Tento minerál pomáha pri tvorbe svalovej hmoty. Stačí, ak si cez prestávku doprajete 200 ml nízkotučného mlieka.
5, Gymnastika na ploche bruško: Trikrát do týždňa by ste mali cielene cvičiť cviky na problémové zóny, ako je napríklad brucho. Cviky zamerajte najme na posilnenie brušných svalov.
6, Držte sa pravidla 80:20: To znamená, že v 80 percentách prípadov sa musíte dôsledne držať zoštihľujúceho plánu. V 20% prípadov sa vám odpustia prehrešky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára